mandag den 29. december 2014

NØDDEROULADE MED HINDBÆRFYLD

NØDDEROULADE MED HINDBÆRFYLD

3 æg
250 g sukker
125 g hvedemel
10 g bagepulver
20 g vanillesukker
100 g hasselnødder

Fyld: 2,5 dl piskefløde + 300 g letfrosne hindbær
----------------------------
> æg og sukker piskes skummende
> mel, bagepulver og vanillesukker sigtes i, og dejen vendes rundt.
> dejen bredes ud på en bageplade med bagepapir
> de hakkede nødder drysses ovenpå dejen
> bages ca 8 min ved 220 grader
> straks efter bagning vendes kagen ud på et stykke sukkerdrysset bagepapir med den bagte side opad.
> papiret trækkes af bunden og lægges løseligt hen over den bagte kage mens den køler af

> fløden piskes stiv
> hindbærrene vendes i og det hele smøres på den afkølede kage
> kagen rulles sammen til en roulade og kanterne skæres evt til

TIP!! Rouladen er fryseegnet, så den kan laves i god tid - det bliver den faktisk kun bedre af

VELBEKOMME







Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak for din kommentar :-).