tirsdag den 25. september 2012

JEG HAR EN AFFÆRER!!!

Indrømmet!! Jeg har for tiden en affære.....hans navn er Christian Grey :-)
Jeg har fundet en bog jeg bare ikke kan slippe igen - jeg ELSKER sådanne læseprojekter, ja, og vejret indbyder jo rigtigt til stearinlys og en go´ bog.......så det var ikke sådan en affære som du først troede ;-)  :-)
Jeg er igang med at læse "fifty shades of grey" - intet mindre end et udnævnt fænomen oversat fra amerikansk.
Og den er VIRKELIG go´ - det skal lige nævnes, at bogen ikke er for "sippede sjæle", da den hører under kategorien “mommy porn” – altså en slags sober erotik. Da jeg først hørte om den, var jeg lidt skeptisk - come on - "MOMMY PORN"!!! men den er altså, skepsis til trods, "krøbet under huden på mig" :-)
Bogen er i den grad en bog der "skiller vandene" hos anmelderne, og fænomenet er endda så stort at der er oprettet en officiel hjemmeside - klik her.

Bogen handler om den unge litteratur studerende Anastasia Steele, der i forbindelse med en opgave skal interviewe den unge iværksætter Christian Grey, hun møder en mand, der er smuk, strålende og truende. Den verdensfjerne, uskyldige Ana er overrasket over at indse, at hun er desperat for at komme tæt på denne mand, trods hans gådefulde og reservede fremtoning. Christian Grey kan ikke modstå Ana´s rolige skønhed, humor, og uafhængig ånd, og Grey indrømmer, at han også vil have hende - men på sine egne betingelser.Ana tøver fordi hun er chokeret omend betaget af Greys erotiske smag, men samtidig føler hun sig draget af hans succes og hans multinationale virksomheder, hans enorme rigdom og hans kærlige familie - Grey er en mand plaget af dæmoner og af behovet for at kontrollere. Parret indleder en dristig, lidenskabeligt fysisk affære, og Ana opdager Christian Greys hemmeligheder og udforsker sine egne mørke lyster.

Bogen er første bind i en triologi - erotisk, morsom, og dybt bevægende. Fifty Shades trilogien er en fortælling der vil besætte dig, besidde dig, og bo hos dig for evigt.

Ja. jeg glæder mig allerede til 2. bind i serien!!! :-)


4 kommentarer:

 1. Hov hov, han er altså min ham Christian Grey ;-)
  Kram Ann

  SvarSlet
  Svar
  1. Søde Ann
   DER ta ` r du vist fejl!!! Der må være noget du har misforstået. Han har besøgt mig dagligt i den sidste uges tid ;-)

   Slet
 2. Jeg glæder mig bare til at låne bogen af min kollega som har "brugt" ham, og i skændes allerede. Det kan da kun blive godt. Og husk nu bogen er skrevet af en, ja KVINDE ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Go´ fornøjelse!!! Jeg er lige blevet færdig med bogen og skal da BARE igang med 2´eren som udkommer her om et par dage ;-)

   Slet

Tak for din kommentar :-).