tirsdag den 30. oktober 2012

KREATIVE DAGE

I lørdags var der dømt venindehygge og -forkælelse med en af mine allergo´este veninder; Lene Hjortshøj på "Kreative Dage" messen i Fredericia. Vi kørte tidligt hjemmefra, så vi var ved messecenteret i god tid, og her nød vi så en fantastisk morgenmad mens vi hørte "Mads og Monopolet" i radioen. Der blev grinet, fjantet og hygget i stor stil.
Vi var ved messen da det åbnede, og sikke da et mekka for en kreativ sjæl - her var alt hvad hjertet begærer til inspiration for kommende projekter. Jeg havde desværre ikke kameraet med ind til selve messen, så jeg kan ikke vise billeder "on location" :-(
Jeg ku ha´ købt mig fattig i lækre kreating, men måtte begrænse mig lidt.
Det blev til perler fra "Hama", Filtkugler fra "Søstrene grene", og en masse andre ting som jeg ikke lige har fået taget billeder af. Vi deltog desuden i en pileflet workshop hvor vi fik afprøvet vores evner indenfor pileflet - det blev der dette fine kræmmerhus ud af (Jeg synes faktisk det blev overraskende fint - se nedenfor).
Nu er det så spændende at se, hvad jeg har tiltænkt af projekter med disse nyerhvervelser......

6 kommentarer:

 1. Ville sådan have ønsket, jeg var kommet af sted til messen. Er lidt misundelig. Det er et rigtig fint kræmmerhus

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Pernille - ja jeg må jo sige at du er gået glip af en god messe, men mon ikke du får mulugheden en anden gang?

   Slet
 2. Det lyder som om i havde en dejlig dag.. Jeg nåede desværre ikke derned, men har nydt alle beretningerne her i Blogland.. Tak for din kommentar om mine hæklede dyr :-)) Jeg fortsætter med at hækle !!

  SvarSlet
  Svar
  1. Velbekomme og selv tak da :-)
   Vi havde virkelig en rigtig god dag :-).
   Så vil jeg fortsat nyde dine "hæklerier" :-)

   Slet
 3. Hej Pelle pigen!!
  Tusind tak for en fantatisk dag. Jeg nød den lige så meget som du. Jeg glæder mig meget, til at komme i gang med min taske. Jeg skal også have hængt mit kræmmehus op, skal bare lige have fundet den perfekte plads til det. Knus og endnu engang tak for en fantatisk dag. Lene Bene

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja og lige i måsen da Bene - sådan en dag kan man leve højt på læææænge!!! Nu venter jeg så i spænding på, at vi kan finde en dato for en strikkedate ;-)

   Slet

Tak for din kommentar :-).